top logo

Sentimientos 96.5 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Sentimientos 96.5 FM Sentimientos 96.5 is a broadcast Radio station from Gualaquiza, Ecuador, provides Spanish, Folk Hits, Cumbia and Salsa Music.

Sentimientos 96.5 FM adresa e internetit është www.radiosentimientosfm.com

Sentimientos 96.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : Sentimientos 96.5 FM ]