Radio Cafe Gye

Info koment Stacione raport

Radio Cafe Gye është paraqitja më e mirë e klasës udhëheqëse muzikë latine. Ka shumë lloje të muzikës latine dhe posaçërisht në muzikë Ekuador latine është shumë i popullarizuar. Të organizojmë programe në përputhje me shijen e dëgjuesve të tyre Radio Cafe Gye luan kryesisht ato muzikë të cilat janë të lidhura dhe të pëlqyer nga dëgjuesit e Ekuadorit.
Radio Cafe Gye adresa faqen zyrtare është www.radiocafe-gye.blogspot.com

Vend: Ecuador

Zhanret: / /

loading...

Ecuador Radio Stations

Popular Stations