Metrored FM

Info koment Stacione raport

Metrored FM është radio me aktivitete të lidhura me shëndetin. Këshilla shëndetësore të lidhura të ndryshme dhe diskutime. Tregon jetojnë flisni, programe interaktive dhe i lidhur ndarjes janë pikat kryesore të tyre. Me këtë radio dëgjuesit mund të përjetojnë të klasit të lartë pushim fundit përmes në shkencën mjekësore.
Metrored FM adresa faqen zyrtare është www.metrored.med.ec

Vend: Ecuador

Zhanret:

loading...

Ecuador Radio Stations

Popular Stations