top logo
LA Voz DE AIIECH është një stacion i njohur radio transmetimin e drejtpërdrejtë nga Riobamba, Ecuador. Ajo luan shumë zhanret e muzikës si Adult Bashkëkohor të gjithë ditën e gjatë. Ajo gjithashtu ofron tregon fetare flasin dhe programe për dëgjuesit për t'i bërë ata të vetëdijshëm për vendbanimin. LA Voz DE AIIECH adresa faqen zyrtare është www.lavozdeaiiech.org.ec
ZËRI I AIIECH
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : ZËRI I AIIECH ]