top logo

I kuq 93.7 FM broadcasts both Ecuador and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. I kuq 93.7 Vizioni FM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

I kuq 93.7 FM adresa website zyrtar është www.radiolaroja.com

I kuq 93.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : I kuq 93.7 FM ]