top logo

La Farra Estacion 92.9 FM është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. La Farra Estacion 92.9 FM janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Ekuadori.

La Farra Estacion 92.9 FM adresa website zyrtar është www.gualaceoaldia.com

La Farra Estacion 92.9 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : La Farra Estacion 92.9 FM ]