top logo
Exa FM is a hit live online broadcasting music channel based on Quito, Ecuador. Ajo luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Adult Bashkëkohor, Pop, Shkëmb, Më i lartë 40. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me shumë argëtim. Exa FM official website address is www.exafm.com/#!/ecuador/home
EXA FM Ekuador
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : EXA FM Ekuador ]