top logo

DJ Radio Latino është vazhdimisht duke u përpjekur për nivelin e tyre më të mirë për të sjellë më të mirë DJ muzikë nga zhanër Latine muzikore. Së bashku me Reggae dhe muzikë latine radio është i njohur për playlists e tyre të mbushur me muzikë e tjera lokale që janë të njohura në Ekuador. Nuk vë një përpjekje të madhe për programet e tyre.
DJ Radio Latino adresa faqen zyrtare është www.lacampesinadjradio.blogspot.com

DJ Radio Latino
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ecuador : DJ Radio Latino ]