Urban Fresh Latino Radio

Info koment Stacione raport

Broadcasting gjatë gjithë ditës të jetojnë 24/7 to present their listeners with the most promising radio programs for a radio like Urban Fresh Latino Radio. Ata mund të angazhohen shumë dëgjuesve çdo ditë me zgjedhjen e tyre të angazhohen dhe prezantimin e llojeve të ndryshme të programeve të radios nga agimi deri në muzg.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.urbanfreshlatinoradio.online

Email: luislapauta2015@hotmail.com

FaceBook: Urbanfreshlatinoradio

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Dominican Republic

Zhanret: /

loading...

Dominican Republic Radio Stations

Popular Stations