top logo

Kërcej rumba 98.5 FM është një radio stacion muzikë në internet. Kërcej rumba 98.5 Transmetimet FM në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike.

Kërcej rumba 98.5 FM adresa website zyrtar është www.rumba985.com

Kërcej rumba 98.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Kërcej rumba 98.5 FM ]