Radioja Kombëtare 1380 AM

Info koment Stacione raport

Radioja Kombëtare 1380 AM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radioja Kombëtare 1380 AM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Radioja Kombëtare 1380 JAM adresa zyrtare e internetit është radionacional.net

Vend: Dominican Republic

loading...

Dominican Republic Radio Stations

Popular Stations