Radio Dawn Rd

Info koment Stacione raport

Radio Amanecer Rd broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Amanecer Rd broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Radio Amanecer Rd official website address is ra.do

Vend: Dominican Republic

loading...

Dominican Republic Radio Stations

Popular Stations