Oviedo Radio Online

Info koment Stacione raport

Oviedo Lagoon është laguna më e madhe në vend dhe ka një nivel të ujit kripë tre herë më e lartë se ajo e detit. më shumë se saj 10 kilometra e gjatë janë të rrethuar nga mangroves dendura dhe splattered 24 cays ku ju mund të shihni egrets, reale dhe blu, Sandpipers perëndimore, Gaviotas, spatulas rozë, pelicans, parrots, flamingos dhe American bukur.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.oviedoradioonline.blogspot.com

Email: oviedoradioonline@gmail.com

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Dominican Republic

Zhanret:

loading...

Dominican Republic Radio Stations

Popular Stations