MAMBO 94.3 FM

Info koment Stacione raport

MAMBO 94.3 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. MAMBO 94.3 FM broadcasters believe in providing Spanish Music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Spanish Music.

MAMBO 94.3 FM adresa website zyrtar është www.mambo94.com

Vend: Dominican Republic

loading...

Dominican Republic Radio Stations

Popular Stations