Lulu Tasting Bar Radio is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Lulu Tasting Bar Radio broadcasts to the greater Dominican Republic area and beyond.

Contact Info:
(+1) 809-687-8360,
Calle Padre Billini #151, Ciudad Colonial, Santo Domingo
Serving from 6pm – 3am
Lulu Tasting Bar Radio website address is www.lulu.do
Lulu Tasting Bar Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Lulu Tasting Bar Radio ]