top logo

La Kalle Bani FM is a online music radio station. La Kalle Bani FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. La Kalle Bani FM has something for all discerning music lovers.

La Kalle Bani FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : La Kalle Bani FM ]