Ministri La 105.9 ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Ministri La 105.9 broadcasting Tropical music.

Ministri La 105.9 Adresa zyrtare e internetit është www.labakanafm.com

Ministri La 105.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Ministri La 105.9 ]