top logo

La 99.7 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

La 99.7 FM adresa website zyrtar është www.circuitomusa.com

La 99.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : La 99.7 FM ]