top logo

KV 94 FM radio është dhe FM internet Choice radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. (Radio) transmeton në më të madhe (Vend) zonë dhe më gjerë.

KV 94 FM adresa website zyrtar është eltapondelascinco.blogspot.com

KV 94 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : KV 94 FM ]