top logo

Përshëndetje 104.7 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Përshëndetje 104.7 FM adresa website zyrtar është www.hola104.com

Përshëndetje 104.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Përshëndetje 104.7 FM ]