top logo

Hits 92 FM based on Santo Domingo, Dominican Republic is one of the popular music station. Hits 92 FM stacion streaming muzikë dhe Programet si në ajër dhe në internet. Originally it is a varity radio channel plays around the clock 24 orë live online. Hits 92 FM gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave.

Hits 92 FM adresa website zyrtar është www.hits92fm.com

Hits 92 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Hits 92 FM ]