top logo

Transmetimi radio nga Republika Domenikane Santiago, dedikuar për përhapjen e muzikës tropikale (Vezë e rrahur, Bachata, Salsa dhe Merengue tipike), përveç programet e lajmeve dhe argëtuese.

Zjarr 90 FM adresa website zyrtar është fuego90fm.com

Zjarr 90 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Zjarr 90 FM ]