top logo

EXA 104.9 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Pop Latino, Elektronike dhe Dance, Top 40/Pop music can be heard.

EXA 104.9 FM adresa website zyrtar është www.exafm.com

EXA 104.9 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : EXA 104.9 FM ]