Fuqi 107.1 FM

Info koment Stacione raport

Fuqi 107.1 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Fuqi 107.1 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Detajet e kontaktit

Email: exitos107sajoma@gmail.com

Numri i kontaktit: 1 (829) 271-1079

Vend: Dominican Republic

Zhanret: / / / /

loading...

Dominican Republic Radio Stations

Popular Stations