Disko 89 Fm është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe elektrike muzikë për një audiencë globale. Disko 89 Fm janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Dominican Republic.
Disko 89 Fm adresa website zyrtar është www.disco89fm.com
Disko 89 Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Disko 89 Fm ]