top logo

Dixhital 94.3 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Dixhital 94.3 broadcasters believe in providing Hip Hop music, so listeners can enjoy a vast catalogue of Hip Hop music.

Dixhital 94.3 Adresa zyrtare e internetit është www.digital94.com

Dixhital 94.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Dixhital 94.3 ]