top logo

Ju mund të futur VIP veçanti digjitalizuar tërë bota shef seksioni Cibao, një nga më të shtëpisë bashkëkohore Domenikane valët seksion, FM Peak. Transmetuar një ditë nga Santiago fillestare të SHBA brenda 89. 3 Mhz. FM, Për këtë disa provinca të Cibao Kryesore, Zoom sipërme dhe e gjithë bota. Duke pasur një ide komplekse të zhvillimit jashtë rekreacion, ai njofton, Librat përveç trenave. Mënyrë e shkëlqyer për të reklamuar, kryesisht për shkak se shumica prej nesh përjetime vetëm të përfundojë si në krye të tendencës. Secili prej zhvillimit tonë është e varur në muzikë veçantë intime të ri të disa (4) Moshat më parë, sigurisht, megjithatë të luajë një nga më të njohur designers përveç tij ose të saj këngë grevë të dytë.

Cumbre FM adresa faqen zyrtare është www.cumbrefm.com

Samiti FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Samiti FM ]