top logo

Kontakt 91.7 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Kontakt 91.7 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të muzikës të njohur dhe të panjohur.

Kontakt 91.7 FM adresa website zyrtar është www.contacto917fm.com

Kontakt 91.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Kontakt 91.7 FM ]