top logo

Koncert 93.1 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Koncert 93.1 FM broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Baladas Music.

Koncert 93.1 FM adresa website zyrtar është www.concierto931fm.com

Koncert 93.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Koncert 93.1 FM ]