top logo

CDN 92.5 mirëpritur të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Valle del Cibao, Republika Dominikane apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Valle del Cibao, Republika Dominikane dhe nga gjithë CDN botë 92.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

CDN 92.5 Adresa zyrtare e internetit është cdn.com.do

CDN 92.5
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : CDN 92.5 ]