top logo

Kanal 105 FM është një Krijuesit e hit këngë. Prekur vetëm hitet e momentit për të rinjtë që e duan Top dyzet, në spanjisht dhe anglisht. Mbuluar 80% i vendit.

Kanal 105 FM adresa website zyrtar është www.canal105.com

Kanal 105 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : Kanal 105 FM ]