top logo

12 dhe 2 Radio welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Santo Domingo, Republika Dominikane apo kudo tjetër në botë. With songs from the popular music artists of Santo Domingo, Dominican Republic and from the whole world 12 dhe 2 Radio është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Kështu, be with 12 dhe 2 Radio dhe për të marrë argëtuan 24/7.

12 dhe 2 Radio adresa e internetit zyrtare është 12y2.com

12 dhe 2 Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominican Republic : 12 dhe 2 Radio ]