top logo

Zëri i Jeta Radio dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Zëri i Jetës Radio është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Roseau, Dominica në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.

Zëri i Jetës Radio adresa e internetit zyrtare është voiceofliferadio.dm

Zëri i Jetës Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Dominica : Zëri i Jetës Radio ]