Ndjenjë Radio 93.9

Info koment Stacione raport

Ndjenjë Radio 93.9 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Ndjenjë Radio 93.9 Adresa e internetit është www.vibesradio.dm

Vend: Dominica

loading...

Popular Stations