top logo
Desi Radio is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 1997 Stacioni komuniteti Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe në Mbretërinë e Bashkuar dhe më gjerë. Desi Radio provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.www.desiradio.org.uk
Desi Radio UK
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Desi Radio UK ]