histori

Info koment Stacione raport

muzikë Umlando Plays nga 1980 sot deri sa dhe gjithashtu News, sportive etj. Umlando ka ilustruar Është programet orarin dhe stil në një mënyrë të tillë në mënyrë që sa herë që një dëgjues tunes në Umlando ata menjëherë merr tërhequr nga bukuria e radio dhe programet e tij.

Historia adresa website zyrtar është www.umlando.dk

Vend: Denmark

Zhanret: /

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations