Flash Radio 02

Info koment Stacione raport
flash Radio 02 ofron njëzet e katër orë (24në) përzierje e zhanret dhe stilet e muzikës të ndryshme. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni, ndërsa përpiqet për të mbajtur ritmin me nevojat e dëgjuesve të saj. R & B, Soca, Bollywood Hits, selektiv Chutney, Hip-Hop dhe muzikë Reggae mund të dëgjohet. flash Radio 02 adresa zyrtare theflashradio.com

Vend: Denmark

Zhanret: / / /

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations