Retro Radio Jul

Info koment Stacione raport

Retro Radio Jul communicates its projects design its playlists for a socially and socially different group of onlookers. Notwithstanding the communicate of an assortment of data and stimulation programs, Retro Radio Jul communicates different nearby preparations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha.

Vend: Denmark

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations