Radio Disc

Info koment Stacione raport
Radio Skiveprovides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Perfect Mix and new music can be heard.
Radio Skive official website address is www.radioskive.dk

Vend: Denmark

Zhanret:

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations