Radio NORDJYSKE

Info koment Stacione raport

Radio NORDJYSKE broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio NORDJYSKE broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio NORDJYSKE website address is nordjyske.dk

Vend: Denmark

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations