Radio Cima 100

Info koment Stacione raport

Radio Cima 100 përshëndes të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Danimarkë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Danimarkës dhe nga e gjithë bota Radio Cima 100 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Radio Cima 100 gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Radio Cima 100 dhe për të marrë argëtuan 24/7. Radio Cima 100 Adresa e internetit është cima100fm.com

Vend: Denmark

Zhanret: /

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations