Radio Antena Shqip

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve të Radio Antena Shqip transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur Radio Antena Shqip ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Radio Antena Shqip adresa website zyrtar është www.antena.dk

Vend: Denmark

Zhanret:

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations