Radio 40 Plus

Info koment Stacione raport

Jetë radion që do të fliste me dëgjuesit e tyre si masterclass një për praninë e tyre absolut në dëgjuesit e tyre mendjen dhe zemrën me prezantimin dhe programet. Programs of Radio 40 Plus are often considered by analyzing the preferences and emotions of their listeners regarding the music.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radio40plus.dk

E-Mail: radio40plus@radio40plus.dk

Facebook: radio40plus

Gjuhe: Danish

Numri i kontaktit: 92 45 24 74

Vend: Denmark

Zhanret:

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations