top logo

PartyRadioPro provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. PartyRadioPro broadcasting 80s, Valle, DJ, Elector, House music.

PartyRadioPro official website address is www.partyradio.pro

PartyRadioPro
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Denmark : PartyRadioPro ]