Nova Fm

Info koment Stacione raport
Nova Fm represents the enriched culture of Germany in a entertaining way. Nova Fm is a volunteer run, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
NOVA fm official website address is www.novafm.dk

Vend: Denmark

Zhanret: /

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations