Italo Sound Radio

Info koment Stacione raport

Italo Sound Radio është një bazë në komunitet transmetimi radio stacion me vizionin bazë të gazmoj shkëmbimin kulturor. Italo Sound Radio dëshiron për të përhapur kulturën e bukur dhe traditës së komunitetit të tyre në të gjithë botën në të njëjtën kohë ata i pëlqen për të mbajtur një të mirë dhe cilësi të pasuruar sistemin e transmetimit.
Italo Sound Radio adresa e internetit zyrtare është www.italosound.com

Vend: Denmark

Zhanret: / /

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations