Hitradio DK

Info koment Stacione raport

Hitradio DK është Sound Of Top 40. Playing top-40 hitet bazohet në krye evropiane 40 tabelë. Më i lartë 40 dhe argëtuese së bashku me DJ tanë dhe të presë gjatë gjithë ditës. Hitradio DK po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.hitradio.dk

Vend: Denmark

Zhanret:

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations