Globus Gold

Info koment Stacione raport

Globus GULD transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Globus GULD besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohur dhe të nxehtë ac.
Globus GULD adresa faqen zyrtare është globusguld.dk

Vend: Denmark

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations