Ekstra Bladet Juleradio

Info koment Stacione raport

Jo çdo llojet e gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Ekstra Bladet Juleradio to chose only those music which are liked by their listeners and are trending at the moment. Kështu, Ekstra Bladet Juleradio cares about your musical choice.

Ekstra Bladet Juleradio official website address is www.ekstrabladet.dk

Vend: Denmark

Zhanret:

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations