Asirianisht Babylon Radio

Info koment Stacione raport

Asirianisht Babilonia Radio është radio ku muzika botërore plotëson theks moderne muzikore. Radio mixes playlists e saj me aq shumë Worl dhe muzikë kulturore që të bëhet një kënaqësi të pastër në veshët. Për të marrë më të mirë të të dy botëve të vjetra dhe klasike muzikës botërore kjo është një radio e përkryer. Muzika klasike dhe kulturore e asirian Babilonisë Radio është absolutisht një zgjedhje më e mirë pa asnjë lloj dyshimi apo hezitim.
Asirianisht Babylon Radio adresa e internetit zyrtare është www.assyrians.dk

Vend: Denmark

Zhanret:

loading...

Denmark Radio Stations

Popular Stations